Rólunk mondták

Rólunk mondták 442

"Mahasti - ez a név nekem, és sokaknak szinte már fogalom. Amit ő képvisel, sugároz és átad, egyedi és utánozhatatlan. A nőiség minőségi megélése, kibontakoztatása, egyszerre játékos és mégis finoman erotikus formában, sok-sok humorral fűszerezve, ami azonnal eszembe jut róla. A visszacsatolásokból tudván, ezzel nem vagyok egyedül.

Sok éve már, hogy először sétáltam be a stúdiójába, és azonnal áthatott a spontaneitás, magával ragadott a női energiák áramlása, ami azóta is úgy vélem, életem szerves részét képezi. Aki egyszer átélte, örökre magáénak érzi.

 

A rengeteg fellépés, táborok, gálák, és maga a hastánc, amit a felületes szemlélő lát, csak a felszín. A mögötte levő rengeteg energiát, felkészülést, a közösen megélt áramlásokat egy külső szem nem ismerheti. Ahogy a színpadon látott szexi és bájos hastáncosnő koreográfiája is rendkívül összetett. Egyszerre csábít, megél, átél, és természetesen közvetít, átad: magát is és magából is."

 

Orosz Orsolya

Category: 

Rólunk mondták 441

"Fogalmam sem volt, hogy erre vágyok, és kiderült, hogy mégis. Sminkelés, csillámtetkó, hastánc és sok-sok nevetés. Így telt Mahastival a szerdai napunk. Csodálatos kismama élménynap. Feltöltött és szuper érzés volt nőnek érezni magamat, elfelejteni a várandósság okozta gondokat. Hálásan köszönöm Mahastinak, aki teljes empátiával és figyelemmel fordul a nőkhöz és a kismamákhoz, így minden ilyen közös csajos nap feltöltődéshez vezet! :-)  Szívből ajánlom minden kismamának, mert szerintem mindenkinek örömet okozna egy ilyen élménynap, ami után egy maradandó videóval tér haza, melyet a később a picivel is megoszthat - örök emlék! :-)"

 

Mészáros Mária

Category: 

Rólunk mondták 440

"Ez a videó nagyon-nagyon aranyos volt! Jó volt látni! Profi vágás, cuki karácsonyi koreo!  :)  Látom, nem unatkozol! Nagyon boldog karácsonyt, és új évet mindenkinek!"
Kattints ide a karácsonyi videóért!

Puppi Ágnes

Category: 

Rólunk mondták 435

Szia Mahasti, jó reggelt! Annyira, de annyira jó lett ez a tanfolyam! Természetesen tegnap sem volt időben lefekvés, 11-ig ezt néztem és persze pár dolgot azonnal ki is kellett próbálnom. Nagyon örülök, hogy megkaphattam és bármikor elővehetem és gyakorolhatok. Nagyon jó lett!" 

Mitnyek Enikő

Kezdő online tanfolyam

Category: 

Rólunk mondták 434

Естер, за допомогою танців ти також підтримуєш здоров'я і жіночність. У тебе завжди гарний макіяж і одяг, і ти гарно танцюєш і викладаєш! Ще раз дякую тобі! 

Anna Zorych

Category: 

Rólunk mondták 433

"Естер, дуже дякую за урок! Дуже гарний одяг у тебе смарагдового (зеленого) кольору! У мене покращується настрій від уроку! Дякую!" 

Anna Zorych

Category: 

Rólunk mondták 432

"Привіт, Естер!!! Дуже тобі дякую за відео! .... Mоже хтось вагається, а після відео побачить, що навчання гарне і поступове. Також у тебе дуже красивий одяг, мені подобається цей лазурний колір! Все це чудово! І учениці гарно танцюють теж. Отже, я бажаю тобі успіхів у танці, багато вдячних учениць, творчого натхнення і здоров'я! Дякую, що ти допомагаєш жінкам створювати гарний настрій і бути жіночними, це дуже важливо у сучасному світі! Також дякую тобі за уроки танців!!!!"

Anna Zorych

Category: 

Rólunk mondták 424

"Kedves Mahasti! Kmetykóné Molnár Márta vagyok, a szóló cigánytáncos, a szolnoki hastáncversenyről. Bocsi, ha zavarlak, de még most is a verseny hatása alatt vagyok, legfőképpen, amikor megfogtad a kezem és gratuláltál, majd Jasmina is. Számomra ez akkora siker és elismerés volt, mintha megnyertem volna a versenyt. Valójában meg is nyertem ezzekkel az elismerő szavakkal. Imádom ezt a táncot, rengeteg élményt, szépséget adott már nekem és Kiss Andi révén biztatást, akaraterőt, önbizalmat kaptam. Mikor elmentem kezdőként a haladó csoportba tanulni ezt a táncot, csak a családom karácsonyi meglepetésért akartam, mamár sokkal többet jelent. Nem vagyok már fiatal, a versenyre a magam 55 évével azért jelentkeztem, hogy bizonyítsak magamnak, meg tudom csinálni, de bizonyítsam azoknak, akik nézték a versenyt, mennyire igaz, hogy kortól, alkattól független ez a tánc és milyen nagyon lehet ezt szeretni. A közönség tapsa szintén elismerés és biztatás volt számomra. Örülök, hogy megismertelek és meégegyszer köszönöm az elismerő szavakat. Jó egészséget és sok sikert kívánok neked."

Kmetykóné Molnár Márta

Category: 

Rólunk mondták 415

A hastáncórákról:

"Profizmus, alázat, szeretet, ami itt fogad. Rengeteget tanultam Mahastitól ez alatt a bő egy év alatt, amióta ismerem őt. Kifejezetten szeretem hogy képes több irányból megközelíteni a dolgokat, így bárki megtanulhatja, átélheti az adott mozdulatot. Az az érzésed órán, hogy szinte rád szabja azt. Szabadságot is ad, hogy a lehető legmagasabb szinten éld meg mindazt amit a hastánc egy Nőnek adhat. Intenzív belső munka ez, számomra akár a meditáció: egy csodálatos út önmagamhoz. És hatalmas öröm, hogy olyan vezetőt kaptam erre az útra, mint Mahasti."

Simkó Szilvia

Category: 

Rólunk mondták 414

"Nekem Mahasti stílusa tetszik a legjobban, imádom a koreográfiáit és a zenéket, amikre táncolunk! Az órákon mindig jó a hangulat, engem nagyszerűen kikapcsol és feltölt Vele a hastánc! Köszönöm!"

Hulik Lilla

Category: 

Oldalak

Feliratkozás RSS - Rólunk mondták csatornájára